Concert pascal
MOPAN Suceava

Nicole Kidman şi-a lăudat, din nou, soţul, pe Keith Urban, într-un interviu recent. Vedeta a spus că muzicianul este „cel mai grozav om de pe lume”, potrivit contactmusic.com.

Actriţa în vârstă de 50 de ani s-a căsătorit cu interpretul de muzică country – cu care are două fete, Sunday Rose, în vârstă de nouă ani, şi Faith Margaret, în vârstă de şase ani – în 2006. Joi, când Keith a împlinit 50 de ani, Nicole i-a scris pe o reţea de socializare un mesaj emoţionant.

Alături de o fotografie cu ei doi, afectuoşi, pe o bancă, actriţa a scris, conform sursei citate: „La mulţi ani soţului meu –  cel mai bun prieten, iubit, tătic şi cel mai grozav om de pe lume. Suntem atât de norocoase că eşti al nostru. Cu dragoste, Nicole Mary, Sunday Rose şi Faith Margaret.”

Recent, Nicole – care mai are doi copii adoptaţi, Isabella, 24, şi Connor, 22, împreună cu fostul ei soţ, Tom Cruise –  declara că cea mai mare pasiune a ei este să îşi petreacă timpul alături de familie.

„Cea mai mare pasiune a mea este familia; dragostea mea. Fata mea mi-a spus ‘Tu şi tati vă sărutaţi mereu.’ M-am gândit ‘Ce lucru minunat să auzi asta de la copilul tău’. Şi, da, asta este pasiunea mea. Ştiu că este un răspuns simplu, dar sunt foarte pasionată de creşterea copiilor mei şi de a petrece timp alături de soţul meu.”, a spus vedeta, potrivit aceleaşi surse.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava