Concert pascal
MOPAN Suceava

Nicole Kidman este de părere că mariajul ei cu Tom Cruise era ‘perfect’ înainte de divorţ. Actriţa a mărturisit că divorţul lor din 2011, după 10 ani de mariaj, a fost un adevărat ‘şoc’ pentru ea şi că i-a luat foarte mult timp pentru a trece peste, dar că actual ei soţ, Keith Urban’, cu care este căsătorită de şase ani, a reuşit să o facă să se simtă ‘în siguranţă’ din nou.

“Eram îndrăgostită până peste cap de Tom. Aş fi mers până la capătul pământului pentru el.”, a declarat ea, potrivit showbizspy.com. Kidman a mai spus că ‘a fost atât de impulsivă şi de naivă’ pe perioada relaţiei ei cu Tom şi că la un moment dat a simţit că ei se aflau ‘într-o bulă, doar noi doi. Am devenit dependenţi unul de celălalt. Viaţa noastră împreună era perfectă. Mi-a luat foarte mult timp să trec peste asta, să mă vindec. A fost un şoc pentru mine.”

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ShowbizSpy
Showbiz Spy is the most exciting, star-spangled, up-to-date blog on the net when it comes to all things celeb. We know what they don’t want you to know. And we’re not afraid to tell you all about it.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava