Ansamblul Ciprian Porumbescu - 65 ani aniversar

Nicole Kidman se luptă să spună ‘nu’ oamenilor.

Actrița de 51 de ani a spus că îi este foarte greu să balanseze într-un fel viața tumultoasă pe care o duce și că mereu ajunge să spună ‘da’ cererilor celor din jur și, astfel, să se pună pe ea pe ultimul loc, lucru care o face să „clacheze” de multe ori.

„Mă lupt cu diferite lucruri. Nu sunt de genul: ‘Oh, totul este perfect’. Mă lupt cu lucruri, îmi pun întrebări și cred că așa trebuie să și fie. Cea mai grea parte este să găsești o balanță, să spui: ‘Oh, da, pot să fac asta și asta și voi participa la acest eveniment și îmi pare rău să te dezamăgesc, dar acolo nu voi putea merge, asta nu voi putea face…’ Este foarte greu să spui nu, pentru că sunt atât de mulți oameni care îți cer câte ceva. Cât despre mine, mă pun mereu pe ultimul loc. Pentru că, într-un fel, sunt capabilă să îmi depășesc limitele, până clachez.”, a spus Nicole Kidman, conform contactmusic.com.

Ce se întâmplă când uită de ea? „Mă îmbolnăvesc. Devin epuizată și bolnavă. Iar apoi nu mai pot face nimic. Gripă, stat în pat și totul parcă se dărâmă în jurul tău.”, a mai spus vedeta, potrivit sursei citate.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava