Concert pascal
MOPAN Suceava

Nicole Kidman, în vârstă de 53 de ani, a recunoscut că a trecut printr-o perioadă neagră, în viața ei. ”Rolurile triste m-au adus în pragul sinuciderii. Vedeam totul în negru și mi se părea că totul în jur se năruie pentru că mă identificam prea mult cu personajul. Familia m-a salvat”, a declarat Kidman, potrivit click.ro.

Actrița de 53 de ani, Nicole Kidman a povestit pentru revista britanică ”Glamour” cum și-au lăsat amprenta asupra psihicului ei rolurile dramatice din ultimii 30 de ani. Actrița care a câștigat un premiu Oscar în 2003 pentru rolul din ”The Hours” a explicat cât de important este pentru un actor să nu fie singur și deprimat. ”Este îngrozitor să simți că intri în pielea unui personaj care trăiește o dramă și să ajungi cu drama acestuia acasă. Locuiești singură și simți că ești în cădere liberă și nu te poți agăța de nimic. Este un efort uriaș să interpretezi anumite personaje și ai nevoie de familie ca de aer pentru a rămâne ancorată în realitate”, a explicat Nicole Kidman, conform sursei citate.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/celebritati/nicole-kidman-rolurile-triste-m-au-adus-pragul-sinuciderii

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava