Forumul economic regional Moldova
MOPAN Suceava

Actrița de la Hollywood, Nicole Kidman se pregătește să revină pe scena din Londra după 17 ani de absență, notează contactmusic.com. Starul din ´Moulin Rouge´ a primit cronici pozitive pentru evoluția ei în ´The Blue Room´, alături de actorul din ´Game of Thrones´, Iain Glen, în anul 1998 și acum este pregătită să se întoarcă în West End într-o piesă de teatru intitulată ´Photograph 51´.

Kidman o va interpreta pe Rosalind Franklin, o cercetătoare a cărei muncă a fost cheia înțelegerii ADN-ului, într-o producție de la teatrul ´London’s Noel Coward´, mai scrie sursa citată. Vedeta din ´Paddington´ va juca în această piesă, despre oameni de știință care descoperă ˝secretul vieții˝, în onoarea doctorului Anthony Kidman, tatăl ei, care a murit anul trecut în luna septembrie.

De asemenea, Nicole este nerăbdătoare să joace în această piesă, în mod special, fiindcă a fost scrisă de o femeie, autoarea americană Anna Ziegler. Ea a declarat pentru ziarul Daily Mail: ˝Este scrisă de o femeie și este despre o femeie, despre care multe femei nu știu.˝ ˝Și trebuie să fac asta deoarece am nevoie să mă întorc pe scenă, în acel loc inconfortabil de pornire. Sunt îngrozită!˝

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava