Concert Pascal

Actrița de la Hollywood, Nicole Kidman se pregătește să revină pe scena din Londra după 17 ani de absență, notează contactmusic.com. Starul din ´Moulin Rouge´ a primit cronici pozitive pentru evoluția ei în ´The Blue Room´, alături de actorul din ´Game of Thrones´, Iain Glen, în anul 1998 și acum este pregătită să se întoarcă în West End într-o piesă de teatru intitulată ´Photograph 51´.

Kidman o va interpreta pe Rosalind Franklin, o cercetătoare a cărei muncă a fost cheia înțelegerii ADN-ului, într-o producție de la teatrul ´London’s Noel Coward´, mai scrie sursa citată. Vedeta din ´Paddington´ va juca în această piesă, despre oameni de știință care descoperă ˝secretul vieții˝, în onoarea doctorului Anthony Kidman, tatăl ei, care a murit anul trecut în luna septembrie.

De asemenea, Nicole este nerăbdătoare să joace în această piesă, în mod special, fiindcă a fost scrisă de o femeie, autoarea americană Anna Ziegler. Ea a declarat pentru ziarul Daily Mail: ˝Este scrisă de o femeie și este despre o femeie, despre care multe femei nu știu.˝ ˝Și trebuie să fac asta deoarece am nevoie să mă întorc pe scenă, în acel loc inconfortabil de pornire. Sunt îngrozită!˝

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Karls Jobs 2018
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava