MOPAN Suceava

Postul american HBO a anunţat că va produce şi al doilea sezon al dramei ‘Marile Minciuni Nevinovate/ Big Little Lies’, cu Nicole Kidman şi Reese Whiterspoon, cu toate că, iniţial, ‘Big Little Lies’ trebuia să fie o mini-serie şi nu un serial cu şapte episoade difuzate la începutul anului, notează contactmusic.com.

HBO a lansat producţia celui de-al doilea sezon, realizat de Andrea Arnold, recompensată cu Oscar în 2005 pentru scurtmetrajul ‘Wasp’, potrivit unui comunicat publicat vineri. Nicole Kidman şi Reese Witherspoon vor fi în distribuţie, Witherspoon fiind şi producătoare.

Într-un comunicat, Nicole Kidman spune, potrivit sursei citate: „Acesta (sezonul 2) este inspirat de răspunsul copleşitor primit de la audienţa de peste tot din lume, conceput, încă o dată, de Liane Moriatry, realizat de David Kelley şi, acum, în mâinile talentatei Andrea Arnold. Ce călătorie… Sunt atât de recunoscătoare că am şansa de a explora aceste personaje feminine şi de a lucra împreună cu prietenii mei.”

Reese Witherspoon a spus, la rândul ei: „Sunt atât de încântată că această echipă de artişti talentaţi se va aduna iar.”

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava