MOPAN Suceava

Nicole Richie este de părere că cel mai frumosc lucru în „meseria” de mamă este faptul că ai ocazia de a-ți trăi din nou copilăria.

Vedeta în vârstă de 33 de ani – care are o fetiță, Harlow, în vârstă de șapte ani, și un băiețel, Sparrow, în vârstă de cinci ani, împreună cu soțul ei, Joel Madden – a spus, potrivit contactmusic.com: „Îmi retrăiesc copilăria. Fata mea are șapte ani, așa că am început să ne uităm la tot felul de filme amuzante împreună, cum ar fi ‚Sound of Music’. Știți, aș fi vrut să revăd aceste filme, dar mi se părea rușinos să o fac singură.”

Frumoasa brunetă – care în trecut a fost internată la reabilitare, s-a luptat cu dependența de droguri și de alcool, a fost arestată și era o clientă fidelă a cluburilor – a declarat că nu este îngrijorată că Harlow va fi o adolescentă care-i va cauza probleme.

Întrebată cum își va ține copiii sub control, Nicole a spus, potrivit sursei citate: „Cu Harlow depinde ce vârstă va avea. La 13 ani, bineânțeles, voi stabili unele reguli. Voi vedea ce va fi de făcut. Rămâne de văzut cum voi fi atunci când vor deveni adolescenți, dar cred că depinde foarte mult și de personalitatea lor. […] Tot ce pot face este să aștept.”

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava