Concert pascal
MOPAN Suceava

Nicole Scherzinger se întoarce în juriul ‘X Factor’, anul acesta, şi va face echipă cu Simon Cowell, Sharon Osbourne şi Louis Walsh, notează contactmusic.com.

În timpul unei apariţii în emisiunea ‘Good Mornin Britain’, cântăreaţa a spus: “Sunt atât de entuziasmată! Îmi este dor de Anglia, nu am mai fost acolo de ceva vreme. Este ca o a doua casă pentru mine şi sunt fericită că voi face echipă cu Sharon şi cu Louie, pe care nu i-am văzut de mult timp, şi, bineânţeles, cu Simon.”

Întrebată de gazda emisiunii la ce ar trebui să se aştepte fanii de la ea în viitorul sezon de ‘X Factor’, Nicole a spus: “Cred că anul acesta ne vom distra foarte tare.”

Înainte de a se confirma prezenţa vedetei în emisiunea-concurs, o sursă a declarat pentru The Sun, conform ContactMusic: „Simon crede că Nicole este o achiziție minunată pentru show și este foarte încântat că a putut să o facă să semneze, în ciuda faptului că avea deja un program foarte încărcat. Își dorește ca acest viitor sezon să fie extraordinar, așa cum era la început, iar Nicole are un rol major în asta.”

Nicole Scherzinger a apărut pentru prima dată în emisiunea ‘X Factor’ în 2010, ca înlocuitor pentru Danni Minogue, care a rămas însărcinată și a fost nevoită să plece înainte de finalul sezonului. În 2012 a devenit jurat ‘cu normă întreagă’ și a continuat și în 2013 să descopere și să antreneze talente musicale.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava