Concert pascal
MOPAN Suceava

Nicole Scherzinger, 42 de ani, a fugit de pandemie în paradis. Nicole a postat recent un grupaj de fotografii din Hawaii în care apare alături de viitorul ei soț. Ea se bucură de un concediu prelungit în timpul căruia nu s-a sfiit să recunoască din tot sufletul că ”lucrează la un bebe”, notează click.ro.

Nicole Scherzinger, în vârstă de 42 de ani, i-a pregătit o surpriză iubitului ei rugbist cu prilejul celei de a 36-a aniversări. Ea a plănuit din timp o vacanță în Hawaii, acolo unde i-a prins și trecerea în anul 2021. Miercuri, 7 aprilie, cei doi îndrăgostiți au postat o fotografie pe contul de instagram al cântăreței din trupa Pussycat Dolls în care apar la cascada Waimano, din Hawaii. Cei doi au recunoscut încă de la începutul anului că își doresc enorm să devină părinți și că lucrează intens la un bebe. Mai mult decât atât, apropiații lui Thom și ai lui Nicole au confirmat că aceasta din urmă ar fi început tratamentul de fertilitate, potrivit sursei citate.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/celebritati/nicole-scherzinger-si-luat-iubitul-si-au-fugit-paradis-unde-se-ascunde-cantareata

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava