MOPAN Suceava

Frumoasa cântăreață Nicole Scherzinger a acceptat cererea în căsătorie a iubitului ei, pilotul de Formula 1 Lewis Hamilton, informează showbizspy.com. Potrivit presei de peste ocean, Lewis a cerut-o de soție pe Nicole de trei ori până acum, dar se pare că abia a patra încercare a fost cu noroc pentru el.

”Lewis se străduiește să țină totul secret, dar este prea încântat. A îngenuncheat în fața ei, iar Nicole a acceptat în sfârșit.”, a declarat un apropiat al cuplului, potrivit sursei citate. ”Plănuiesc să se mute în Elveția și să călătorească împreună atunci când Lewis va participa la curse. Bineînțeles, asta înseamnă că ea va trebui să își pună cariera pe locul doi pentru o vreme, dar este pregătită pentru asta. Lewis va fi cel care va ‘aduce pâine în casă’ atunci când Nicole nu va lucra, iar ea va avea tot timpul acces la avionul lui privat, dacă va dori să călătorească. Este planul ideal pentru amândoi și poate în vară vor face și nunta, în august, atunci când Lewis își va lua o vacanță de trei săptămâni din circuitul F1.”, a adăugat aceeași sursă.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ShowbizSpy
Showbiz Spy is the most exciting, star-spangled, up-to-date blog on the net when it comes to all things celeb. We know what they don’t want you to know. And we’re not afraid to tell you all about it.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava