Concert pascal
MOPAN Suceava

Cântăreața pop Nicole Scherzinger, în vârstă de 36 de ani, s-a despărțit recent de starul de Formula 1, Lewis Hamilton, dar nu și-a pierdut ambiția de a-și întemeia o familie, ceva ce spune ea că vrea „neapărat”.
Întrebată dacă încă își mai dorește să se căsătorească și că facă copii, Nicole a spus, potrivit contactmusic.com: „Cu siguranță îmi doresc asta, dar toate la timpul lor.”

Cântăreaţa Nicole Scherzinger s-a despărţit definitiv de pilotul de Formula 1 Lewis Hamilton, pentru că el nu vrea să se căsătorească, potrivit unor surse.
„De data aceasta chiar este gata. Nicole s-a săturat… Se simte dezamăgită şi pierdută. Petrec atât de mult timp departe unul de celălalt încât relaţia lor a devenit imposibilă. Job-ul lui Lewis înseamnă deplasări peste tot în lume în mod constant. Iar Nicole are propriile obligaţii în ceea ce priveşte munca… asta înseamnă că, pe parcursul unui an, mai mult sunt departe unul de celălalt decât împreună.”, a spus un apropiat al celor două vedete în urmă cu o lună, potrivit contactmusic.com.

Cu toate acestea, rămâne de văzut dacă de data aceasta despărţirea este definitivă, pentru că, de când au început să se întâlneacă, în 2007, Nicole şi Lewis s-au despărţit de multe ori, iar în 2013, se părea, tot „definitiv”. Când s-au împăcat după ultima despărţire, în presă au apărut zvonuri privind o eventuală logodnă, dar Hamilton se pare că nu este pregătit încă pentru a se aşeza la casa lui cu Scherzinger.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava