MOPAN Suceava

Nicoleta Luciu, în vârstă de 38 de ani, a reușit să ajungă la o greutate de 56 de kg, având o înățime de 1,76 metri, conform spuselor proprii. Totuși, nu ține secretul doar pentru ea, ci alege să dezvăluie metoda la care a apelat, potrivit click.ro.

Într-un interviu acordat recent, fosta actriță a dezvăluit secretul siluetei ei de invidiat, în condițiile în care aceasta are acasă patru copii. Nicoleta a povestit că a reușit să scape de kilogramele ce o deranjau, fără să se înfometeze, ci mâncând foarte puțin. „Eu am mâncat foarte puțin în general și mi-am mișorat stomacul. Aici, la Miercurea Ciuc, toată lumea mănâncă normal. Slănină cu ceapă, mâncăruri gătite, o grămadă de mâncăruri grele. Și mănânc și eu. Dar… împart o porție în zece, iar eu mănânc a zecea parte. Aici imi este mai greu să mă descurc cu regimul, tentațiile culinare sunt mari.”, a declarat Nicoleta pentru revista Viva, conform sursei citate.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/nicoleta-luciumi-am-micsorat-stomacul-cum-reusit-vedeta-sa-slabeasca

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava