Concert pascal
MOPAN Suceava

Nicu Alifantis e foc și pară pe Mircea Badea după ce prezentatorul tv, în stilu-i caracteristic, i-a ridiculizat pe artiști în emisiunea sa. Celebrul muzician de folk i-a adresat o scrisoare deschisă, în care îi spune să-și ceară scuze și să îl ocolească de acum încolo, potrivit click.ro. Răspunsul primit: „Schimbați canalul”.

Nicu Alifantis, cunoscut muzician, actor, poet și compozitor, a fost revoltat din cauza atacului lui Mircea Badea la adresa artiștilor, pe care i-a denigrat în cadrul emisiunii sale, „În Gura Presei”. Veteranul a publicat pe pagina sa de socializare o scrisoare deschisă adresată prezentatorului tv, în care să nu mai jignească și să-și prezinte scuzele. „Domnule Mircea Badea. Mă adresez dumneavoastră cu apelativul „domnule”, din respect pentru părinții dumneavoastă pe care-i cunosc de foarte multă vreme și cărora le port o stimă deosebită. De câtva timp asist la o serie de denigrări permanente pe care le aduceți breslei din care fac parte. Vă atrag atenția că sunt profund revoltat de această atitudine și vă somez să încetați și să vă cereți scuze public pentru modul absolut jignitor în care vă adresați artiștilor români.”

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/nicu-alifantis-replici-dure-catre-mircea-badea-sa-ma-ocoliti-de-azi-inainte-ce

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava