MOPAN Suceava

Vicepreşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Niculai Barbă, a anunţat că în noaptea de vineri, la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Suceava au ajuns patru aparate de oxigenoterapie cu flux crescut pentru tratarea pacienţilor Covid. Niculai Barbă a spus că două aparate au fost instalate în pavilionul Infecțioase și două în pavilionul Pneumologie, acolo unde sunt tratați bolnavii de COVID-19. Barbă a explicat că aceste sisteme utilizate în terapia „High Flow” asigură oxigen pentru pacienţii în stare gravă, care au nevoie de cantităţi mari de oxigen.

El a precizat că aceste aparate care sunt utilizate pentru cazuri severe sau critice, constituie un sprijin pentru secţia de anestezie şi terapie intensivă, unde de mai mult timp nu mai sunt locuri libere, dar şi pentru Unitatea de Primiri Urgenţă din Suceava, care a fost extrem de solicitată în ultimele zile.

Niculai Barbă anunţă că la Spitalul Judeţean au ajuns patru aparate de oxigenoterapie pentru pacienţii cu forme grave de Covid, 1.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 1.0/10 (1 vote cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava