Concert pascal
MOPAN Suceava

Vicepreședinte CJ Suceava, Niculai Barbă, a anunţat că operatorul aerian Ryanair va începe operarea pe Aeroportul „Ștefan cel Mare” Suceava în data de 4 iunie pe destinația Veneția-Treviso. Niculai Barbă a precizat că urmează ca celelalte destinații anunțate de această companie să fie operate de la începutul lunii iulie, astfel: Rhodos și Viena din 1 iulie, Milano-Bergamo din 5 iulie și Roma-Ciampino din 6 iulie.

El consideră că faptul că încă o mare companie aeriană a ales să opereze pe aeroportul sucevean are multiple semnificații. În primul rând este o apreciere elocventă a serviciilor oferite de Aeroportul  „Ștefan cel Mare” Suceava, apoi este vorba de încă o confirmare a potențialului județului Suceava și a zonei, promovate în special sub brandul Bucovina. „De asemenea, respectarea programului de zbor stabilit cu mai mult timp în urmă înseamnă predictibilitate, un semn important al revenirii la normalitatea dinaintea pandemiei, când Aeroportul era în plină dezvoltare, cu aproape jumătate de milion de pasageri în 2019”, a spus Barbă.

Niculai Barbă: Compania Ryanair va începe să opereze zboruri din Suceava începând de pe 4 iunie, 6.0 out of 10 based on 2 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 6.0/10 (2 votes cast)
Turism
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava