MOPAN Suceava

Vicepreședintele Consiliului Județean Suceava, Niculai Barbă, a anunțat că Cetatea de Scaun a Sucevei este deschisă pentru vizitare în perioada zilelor libere de Anul Nou. Niculai Barbă a spus că Cetatea de Scaun va fi deschisă în zilele de 31 decembrie 2022, 1 și 2 ianuarie 2023, între orele 10-17, cu eliberarea biletelor până la ora 16. „Sunt așteptați să ajungă aici cât mai mulți dintre cei care au ales Bucovina pentru a fi în vacanța de la trecerea dintre ani. La stabilirea acestui program am avut în vedere interesul manifestat de vizitatori și în anii din urmă pentru această perioadă a trecerii dintre ani, iar acum, cu atât mai mult cu cât datele preliminare privind numărul vizitatorilor de peste an sunt foarte bune.

Bucovina este plină de turiști în această perioadă a Sărbătorilor de iarnă, pensiunile sunt ocupate 100% de Revelion 2023, astfel încât adresez invitația turiștilor de a include în programul acestui sejur și o vizită la Cetatea de Scaun a Sucevei. Porțile Cetății vă sunt deschise. O vizită la Cetatea lui Ștefan cel Mare va fi încă un moment de neuitat trăit în Bucovina”, a spus Niculai Barbă. El a ținut să le mulțumească sucevenilor și turiștilor din țară și de peste hotare, tuturor celor care au ales să treacă poarta Cetății de Scaun, pentru a o vizita și pentru a participa la evenimentele organizate aici.

„La final de an mulțumesc și întregului colectiv de aici, pentru tot efortul depus, cu suflet și profesionalism și care ne-au adus aprecieri deosebite din partea vizitatorilor”, a încheiat Niculai Barbă.

Niculai Barbă îi îndeamnă pe turiștii aflați în județ să viziteze zilele acestea în număr cât mai mare Cetatea de Scaun a Sucevei, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava