MOPAN Suceava

Vicepreședintele Consiliului Județean Suceava, Niculai Barbă, a declarat că turiștii care aleg traseele montane din Bucovina au parte de trei anotimpuri într-o singură zi. Niculai Barbă a spus că plecând pe trasee de la pensiuni pe o vreme mai degrabă primăvăratică, turiștii vor regăsi în scurt timp caracteristicile vremii specifice toamnei, dar și zăpadă, nelipsită aici în perioada iernii.

„Din prima zi a anului 2023, turiști aflați în Bucovina pentru vacanța de Anul Nou au ieșit pe trasee montane. Peisajele sunt atractive iar vremea este în ton cu atmosfera din pensiuni.

După cum se știe, pensiunile sunt pline cu turiști care au petrecut Revelionul în Bucovina. Satele din Bucovina și zona de munte a județului Suceava sunt atracțiile preferate ale turiștilor din țară și străinătate pentru Sărbătorile de iarnă”, a precizat Niculai Barbă, el a subliniat faptul că Bucovina oferă turiștilor tot ce-și pot dori pentru o vacanță deosebită, de neuitat. „Atmosfera sărbătorilor, cu tradițiile și obiceiurile la ele acasă, în satul bucovinean, păstrate mai bine ca oriunde în altă parte. La toate acestea se adaugă peisajele, încântătoare în orice perioadă a anului și indiferent de vreme. Așa cum ne așteptam, după petrecerea de Revelion sunt turiști care, de la primele ore ale dimineții din Noul An, au ales să intre pe o serie de trasee turistice din zona montană, deschise în această perioadă.

Niculai Barbă: Turiștii care aleg traseele de munte din Bucovina au parte de trei anotimpuri într-o singură zi, 1.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 1.0/10 (1 vote cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava