Concert pascal
MOPAN Suceava

Muzicianul și super-producătorul Nile Rodgers se emoționează de fiecare dată când urmărește ‘Breakfast At Tiffany’s’, un film clasic cu Audrey Hepburn în rolul principal și a mărtuisit, potrivit contactmusic.com, că plânge la majoritatea melodiilor și filmelor sale preferate.

El a spus, conform sursei citate: ”Plâng de fiecare dată când mă uit la ‘Breakfast At Tiffany’s’. […] Plâng de fiecare dată când văd ‘West Side Story’, când aud piesa ‘Somewhere’. Toate aceste piese spun povești de dragoste impresionante, sunt pline de emoție.”

Chiar dacă Nile, 61, se simte confortabil arătându-și emoțiile, nu dorește ca la înmormântarea sa să se plângă – lucru la care a început să se gândească în 2010, când a aflat că are cancer la prostată.

Artistul – care a învins boala în iulie anul trecut – a spus pentru revista NME: ”Sper că atunci când voi muri se va da o petrecere! Aș vrea să se cânte una dintre piesele mele. Nu ar fi ciudat dacă nu s-ar auzi un cântec de-al meu? Ar fi frumos să-mi puneți ‘I’m Coming Out’ – poate s-ar întâmpla ceva magic și aș ieși din siciru. Sau puneți ‘Get Lucky’ – nu-mi pasă!”

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava