Concert pascal
MOPAN Suceava

În etapa a XIV-a a Diviziei Naționale de rugby, CSM Bucovina Suceava a jucat ieri pe terenul liderului la zi CSM U 23 București. La capătul unui meci dominat cu autoritate, gazdele s-au impus cu 68-10 (42-10). Punctele sucevenilor au fost realizate în repriza secundă de Ștefăniță Rusu și Croitoru din două eseuri.

”Așa cum am menționat și înainte de această partidă, pentru că punctele din întâlnirea cu CSM U 23 București nu contau pur și simplu, am încercat să folosesc jucătorii care au evoluat mai puțin sau chiar deloc pentru a acumula experiență competițională. Am avut în față o echipă profesionistă, cu jucători străini, o formație mult mai bine pregătită care ne-a dominat în prima repriză. În partea a doua am mai echilibrat jocul și am marcat două eseuri prin Ștefăniță Rusu și Croitoru.

Ne așteaptă etapa viitoare o partidă extrem de dificilă pe teren propriu cu RC Bârlad și vrem să câștigăm în fața propriilor noștri suporteri” a declarat antrenorul echipei de rugby CSM Bucovina Suceava, Constantin Vlad.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava