Concert pascal
MOPAN Suceava

Candidatul PSD la funcţia de primar al municipiului Rădăuţi, Nistor Tatar, a declarat că atunci când municipiul Rădăuţi a fost condus de primar PSD a existat dezvoltare şi au fost investiţii ceea ce dovedeşte că PSD este un partid responsabil, care se preocupă de problemele celor mulţi.

El a arătat că, pe de altă parte, cei zece foşti consilieri PDL, actual PNL, care au participat la dizolvarea Consiliului Local Rădăuţi, ceea ce a creat o criză fără precedent în administraţia locală, cu repercusiuni majore în dezvoltarea oraşului, candidează acum pe listele a trei partide.

„S-au răsfirat pe mai multe liste. La PMP, la PNL şi PND”, a spus Nistor Tatar şi a atras atenţia că partidele care îi creditează în continuare pe cei care au afectat viaţa de zi cu zi a rădăuţenilor demonstrează că nu au nici o intenţie să fie alături de cetăţenii acestui oraş, având doar interese personale.

Candidatul PSD la funcţia de primar al municipiului Rădăuţi a mai declarat că, spre comparaţie, PSD vine cu o echipă de specialişti, de oameni care au demonstrat că sunt în slujba rădăuţenilor şi a subliniat că echipa PSD Rădăuţi este tânără, având cea mai scăzută medie de vârstă dintre toţi competitorii electorali.

Nistor Tatar a ţinut să menţioneze că rădăuţenii nu mai au timp pentru noi încercări şi le-a amintit acestora că atunci când PSD a administrat oraşul, în Rădăuţi a fost dezvoltare, s-au făcut investiţii, iar viaţa locuitorilor a fost bună.

El a explicat că în calitate de manager al Servicii Comunale SA a făcut tot ceea ce se poate pentru a oferi servicii de calitate şi la preţuri modice, exemplificând cu preţul termoficării care este între cele mai mici din ţară, iar în ceea ce priveşte curăţenia, firma s-a dotat cu automăturători noi şi nu mai are maşini vechi.

Nistor Tatar a mai spus că şi când va fi primar va avea ca prioritate îmbunătăţirea acestor servicii, dar şi a celorlalte utilităţi.

Astfel, Nistor Tatar propune ca rădăuţenii să participe la un referendum pentru a se stabili situaţia privind serviciile de apă şi canalizare.

El a spus că SC Servicii Comunale SA Rădăuţi nu se mai ocupă de cinci ani de furnizarea de servii de apă şi canalizare, activitatea fiind predată operatorului regional ACET SA Suceava şi a amintit că atunci când s-a predat această activitate, preţul apei era de 2,5 lei/mc, iar acum preţul este stabilit la nivel judeţean.

„Mulţi rădăuţeni sunt nemulţumiţi de costurile pentru serviciile de apă şi canalizare. De aceea eu consider că e nevoie de un referendum local prin care rădăuţenii să decidă în cunoştinţă de cauză ce va trebui făcut în acest domeniu”, a mai spus Nistor Tatar.

El a mai arătat că ceilalţi candidaţi, în lipsă de proiecte şi programe concrete, atacă activitatea Servicii Comunale SA, iar rădăuţenii sunt lămuriţi în legătură cu această chestiune.

Nistor Tatar a subliniat că SC Servicii Comunale SA nu are nici o datorie către Primăria Rădăuţi şi că toate declaraţiile făcute de unii contracandidaţi privind societatea ori sunt rău-voitoare, ori sunt făcute în necunoştinţă de cauză.

„Pentru unii Servicii Comunale SA este „un cal de bătaie”, dar uită că societatea are ca unic acţionar Municipiul Rădăuţi, are în Asociaţia Generală a Acţionarilor reprezentanţi din grupuri politice diferite şi nu poate fi asociată la interesele vreunui partid”, a declarat Nistor Tatar.

El a ţinut să menţioneze că programul de dezvoltare al municipiului Rădăuţi, coerent, bine argumentat şi cu termene de realizare, dar şi echipa PSD formată din specialişti, a pus în dificultate pe contracandidaţii săi care văd că oferta PSD este cea mai bună.

„E nevoie ca în perioada următoare oraşul să fie administrat de oameni pricepuţi pentru că locuitorii municipiului au nevoie oameni pricepuţi, de specialişti, de cei care au dovedit că pot pune în practică programe importante şi nu de diletanţi”, a conchis Nistor Tatar.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava