Concert pascal
MOPAN Suceava

Primarul PSD din Rădăuți, Nistor Tătar, le-a transmis liderilor PNL Suceava „să-și ia mâinile” de pe acest municipiu. Afirmația a fost făcută după ce senatorul PNL de Suceava, Daniel Cadariu, a transmis că Nistor Tătar vrea să scoată Rădăuțiul din Asociația Județeană de Apă și Canal, ceea ce va însemna că acest municipiu va pierde nu mai puțin de 45 de milioane de euro, bani care au fost sau urmează să fie folosiți pentru extinderea și repararea rețelelor de apă și canalizare.

După aceste afirmații, primarul Nistor Tătar a transmis următoarea replică:

„Din păcate, prin intermediul rețelelor de socializare observăm tot mai des cum încep să se agite apele de la nivel județean și toți laudă serviciile „extraordinare” oferite de ACET S.A. în municipiul Rădăuți. Ba mai mult, împing cifre astronomice de milioane de euro în fața noastră crezând că ne vom speria!

Nu!!! Nu ne speriați domnilor PNL-iști!!! Luați mâinile de pe Rădăuți!!!

După ieșirea isterică a domnului primar Ion Lungu, acum domnul Cadariu, evident mânat de frustrările proprii, mai ales dacă ne amintim de remarca sa referitoare la umblatul după fuste, sau, poate, este frustrat de „performanțele” sale de 84 de secunde, pe care le-am expus în spațiul public nu de mult. Tehnic vorbind, calitatea serviciului de apă-canal practicat de ACET S.A. este execrabil, după cum bine știu rădăuțenii apa este de multe ori de culoare maro, rețelele de canalizare defectuoase iar reparațiile acestora fac drumurile noastre să arate ca după bombardament!

DESTUL!

Mâine dimineață, vom solicita ACET S.A. proiectul depus de ei pe fonduri nerambursabile să vedem indicatorii asumați în proiect și îi vom reclama la Autoritatea Contractantă pentru neregulile și problemele apărute din implementarea acestui proiect, ba mai mult, îi vom reclama la OLAF (Oficiul European de Luptă Antifraudă) să le verifice modul de gestionare a banilor și modalitatea în care ACET S.A., apărat cu disperare de conducatorii PNL-iști, suprataxează cetățenii pentru un serviciu de UTILITATE PUBLICĂ!

În încheiere, vă rog să vă uitați la fotografiile adunate în 5 minute de căutare prin grupuri. Aceasta este calitatea serviciilor oferite de către ACET în Rădăuți!”

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava