MOPAN Suceava

Primarul municipiului Radauti, Nistor Tatar, ii transmite presedintelui Consiliului Judetean Suceava, Gheorghe Flutur, ca este nemultumit de suma pe care administratia judeteana a alocat-o formatiei de fotbal CSM Bucovina Radauti. Nistor Tatar i-a transmis o scrisoare lui Gheorghe Flutur in care ii solicita acestuia sa acorde un tratament egal echipei de fotbal din Radauti. “În calitate de primar al municipiului Rădăuți și, având în același timp,  echipa CSM Bucovina Radauti în subordine, un club de fotbal din municipiu, care evoluează în Liga a III- a, cu rezultate deosebite, fiind clasată pe locul al II – lea pe județ, îmi exprim nemulțumirea față de modul în care ați repartizat fondurile bănești în ceea ce privește echipele de fotbal.

Vă rog să nu mai faceți deosebiri și să acordați un tratament egal  Clubului Sportiv Municipal Rădăuți și jucătorilor acestuia, care aduc prestigiu atât orașului, cât și județului. Vă reamintesc că și acest club aparține județului Suceava, și nu diasporei”, a declarat Nistor Tatar. El i-a transmis lui Gheorghe Flutur sa aiba in vedere sa aloce aceeași sumă pe care a alocat-o clubului sportiv ACS Foresta Suceava și echipei CSM Bucovina Rădăuți, echipă care nu a beneficiat de alte sume sau sponsorizări, decât cea din bugetul local.

“În speranța că vom avea sprijin și din partea dvs, astfel încât, la finele anului echipa să poată raporta măcar aceleași performanțe, sau chiar mai bune!”, a incheiat Nistor Tatar.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava