CRaciun in Bucovina 2019

Noel Gallagher pleacă mereu de la petreceri atunci când cineva consumă cocaină, pentru că, spune el, este un drog „plictisitor”.

Rocker-ul în vârstă de 52 de ani, mare petrecăreț în tinerețe, spune că nu mai consumă cocaină. Într-un interviu pentru Sunday Independent, el a spus, conform contactmusic.com: „Nu mă deranjează deloc. Pot să stau într-o cameră plină de oameni care prizează munți de cocaină – nu mă atrage cu nimic. Pot să stau fără nicio problemă alături de oameni care fac asta. Trebuie să știi că atunci când cocaina își face apariția noaptea, se vor întâmpla chestii aiurea. Totul este amuzant, lumea se simte bine, până în momentul în care cineva ia cocaină, iar eu spun: ‘Ei bine, este timpul să plec, pentru că totul va deveni plictisitor’.”

Noel a mai spus, în cadrul aceluiași interviu, că nu i-a fost greu să se lase de acest drog și că nu a avut nevoie de vreun centru de reabilitare pentru asta. „Nu a fost nevoie să merg la reabilitare. Nu cred că eram prea cool făcând asta. Nici nu aveam nevoie să fac asta. M-am trezit într-o dimineață și mi-am spus: ‘Asta este. Până aici.’ La fumat am renunțat din greșeală. Pur și simplu nu am mai fumat dintr-o dată nicio țigară. În mod similar am renunțat la droguri. Cred că la acea vreme mă gândeam să renunț la droguri doar pentru șase luni și să văd ce se întâmplă. Nu plănuiam așa o schimbare de viață. Dar după două săptămâni, mi-am dat seama că prefer fără droguri! Mult mai mult.”

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava