Concert pascal
MOPAN Suceava

Fostul solist al trupei Oasis, Noel Gallagher, nu s-a abținut să spună exact ce crede, când a fost întrebat, într-un interviu pentru Music Feeds, despre noul album al celebrei cântărețe britanice Adele.

Muzicianul a mărturisit că nu este deloc un fan al cântăreței și că albumul ‚25’, care a spart toate recordurile, conține „muzică proastă pentru bunicuțe”. „Dacă vrea cineva să știe ce cred despre Adele, le voi spune… Nu înțeleg de ce se face atâta vâlvă în jurul ei. Nu-mi place muzica ei. Cred că melodiile ei sunt pentru bunicuțe.”, a spus Noel Gallagher, potrivit contactmusic.com, când a fost întrebat ce crede despre Adele.

Apoi, a adăugat că nu vrea să creeze controverse, ci că spune doar ceea ce gândește. „Dacă aș fi întrebat ce părere am despre orice lucru, aș da un răspuns sincer. Nu spun nimic cu gândul de a crea cine știe ce isterie. Este interesant faptul că nimeni, niciodată, nu mă întreabă despre dragostea mea față de U2 sau Coldpaly. Însă, în ultima vreme, am tot fost întrebat ce părere am despre Adele.”, a mai spus Noel Gallagher, potrivit sursei citate.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava