MOPAN Suceava

Actorul Alec Baldwin nu va răspunde probabil de tragedia de pe platoul de filmare de la „Rust”, dar ar putea fi acuzat în calitate de producător, notează click.ro.

Actorul Alec Baldwin (63 de ani), care a tras cu o armă de recuzită în timp ce filma „Rust” în New Mexico şi, fără să vrea, a ucis-o pe directoarea de imagine Halyna Hutchins şi l-a rănit pe regizor, nu va fi probabil acuzat pentru tragedie. Dar Alec Baldwin producătorul ar putea fi acuzat în calitate de producător, împreună cu mai mulţi responsabili din proiect, potrivit APm, citat de News.ro.

Experţii apreciază că tragedia va avea unele consecinţe legale în procese civile sau penale.

Pe lângă Baldwin, arată un document obţinut de The Associated Press, vor fi implicaţi în anchetă cinci producători, patru producători executivi, un producător de linie şi un co-producător. Aceştia, ca şi asistentul de regie Dave Halls şi armuriera Hannah Gutierrez, ar putea răspunde unor acuzaţii chiar dacă nu se aflau pe platou în momentul accidentului. Despăgubirile, care ar putea fi acoperite în parte de asigurator prin compania de producţie, Rust Movie Productions, s-ar putea ridica la „mai multe milioane” de dolari.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/celebritati/noi-detalii-cazul-tragediei-de-la-filmari-alec-baldwin-ar-putea-raspunde-calitate

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava