MOPAN Suceava

Guvernul a completat cadrul legal aplicabil domeniului securității aviației civile, prin introducerea unor noi fapte însoțite de sancțiunile aferente preluate din regulamentele europene. Astfel, potrivit unei Hotărâri adoptate astăzi, printre contraventii se regasesc:

  • Împiedicarea intenționată a activității de monitorizare a conformității desfășurată de un auditor de securitate a aviației civile;
  • Incapacitatea ori refuzul structurii care face obiectul activității de monitorizare  a conformității de a furniza informațiile solicitate de un auditor de securitate a aviației civile.

Aceste contravenții se sancționează cu amendă de la 6.000 lei la 10.000 lei. Constatatea contravențiilor și aplicarea sancțiunilor se fac de către auditorii de securitate a aviației civile, împuterniciți în acest scop prin ordin al ministrului transporturilor, potrivit legii.

Facem precizarea că alte fapte contravenționale în domeniul securității aviației civile intră sub incidența prevederilor Codului penal întrucât întrunesc elementele constitutive ale unor infracțiuni.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Guvern
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava