Concert pascal
MOPAN Suceava

Începând cu data de 25.03.2020, ora 12.00 intră în vigoare Ordonanța Militară nr. 3 din 24.03.2020, care prevede noi măsuri de combatere a răspândirii COVID -19, aplicabile la nivelul agenților economici și instituțiilor publice și anume:

– Instituțiile publice și operatorii economici au obligația de a marca zona destinată accesului cetățenilor/clienților și suprafața de relații cu publicul/vânzare cu semne vizibile care să orienteze persoanele în respectarea unei distanțe de siguranță de minimum 1,5 metri.

– Administratorii piețelor agroalimentare au obligația de a organiza activitatea de vânzare astfel încât să se păstreze o distanță socială între producătorii agricoli, comercianți și cumpărători.

– Comercianții și producătorii agricoli aflați în piețele agroalimentare sunt obligați să adopte măsuri de protecție împotriva răspândirii COVID-19, respectiv să poarte mănuși și măști.

Măsurile menționate începând cu data publicării prezentei ordonanțe militare în Monitorul oficial al României, Partea I.

Conform Ordonanței Militare nr. 3/ 24.03.2020 se suspendă toate zborurile efectuate de operatori economici aerieni spre Franța și Germania și din Franța și Germania către România, pentru toate aeroporturile din România, pentru o perioadă de 14 zile.

Măsura menționată nu se aplică zborurilor efectuate cu aeronave de stat, zborurilor de transport marfă și corespondență, umanitare sau care asigură servicii medicale de urgență, precum și autorizărilor tehnice necomerciale.

Aplicarea acestei măsuri începe cu data de 25 martie 2020, ora 23.00, ora României.

Pentru verificarea respectării condițiilor de carantinare sau izolare la domiciliu, instituțiile de securitate națională vor proiecta sisteme de comunicații și aplicații informatice, necesare Ministerului Afacerilor Interne, Ministerului Sănătății și autorităților locale, pentru a comunica în timp real și permanent cu persoanele carantinate sau izolate la domiciliu.

Documentele care expiră pe perioada stării de urgență, eliberate de autoritățile publice, pot fi preschimbate într-un termen de 90 de zile de la data încetării stării de urgență.

Stimati cetățeni! Vă rugăm stați în case pentru voi, pentru noi,pentru părinții, bunicii și copii noștri!

Limitați la maxim ieșirile din casă și gospodărie! Nimic din ceea ce puteți cumpăra, vedea sau visita un este mai presus de viața voastră!

Dați o șansă copiilor să crească lângă bunici, părinților să-și crească copii și bunicilor să-și trăiască liniștiți și sănătoși bătrânețea!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava