Concert pascal
MOPAN Suceava

Certificarea conformității cu normele de igienă și sănătate publică este obligatorie începând cu 1 ianuarie 2021 pentru activitățile de coafură și alte activități de înfrumusețare, a anunțat directorul executiv al Direcției de Sănătate Publică Suceava, Silvia Boliacu.

Boliacu a arătat că acest lucru este stipulat într-un ordin al ministrului sănătății care a fost public deja în Monitorul Oficial. Este vorba de Ordinul ministrului sanatatii nr. 178/05.02.2020 pentru modificarea Ordinului ministrului sănătății nr. 1030/2009 privind aprobarea procedurilor de reglementare sanitară pentru proiectele de amplasare, amenajare, construire pentru functionarea obiectivelor ce desfășoara activități cu risc pentru starea de sănătate a populației și Ordinului ministrului sănătății nr. 15/2020 pentru modificarea si completarea Ordinului ministrului sănătății nr. 1030/2009 privind aprobarea procedurilor de reglementare sanitară pentru proiectele de amplasare, amenajare, construire și pentru functionarea obiectivelor ce desfășoară activități cu risc pentru starea de sănătate a populației, prin care procedurile privind certificarea conformitatii cu normele de sanatate publica pentru activitatile de coafura si alte activitati de infrumusetare se vor aplica incepand cu 1 ianuarie 2021.

” Persoanele fizice sau juridice care desfasoara activitati de coafură și alte activități de înfrumusețare se vor conforma legislatiei în vigoare. Certificarea conformitatii cu normele de igiena și sanatate publica este obligatorie incepand cu 1 ianuarie 2021 pentru activitățile de coafura și alte activitati de înfrumusețare”, a mai spus Silvia Boliacu.

Noi reglementări sanitare pentru persoanele fizice sau juridice care desfășoară activități de coafură și alte activități de înfrumusețare, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Sănătate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava