MOPAN Suceava

Săptămâna trecută, la cea de-a 28-a ediție a Campionatului Mondial de Magie FISM din Quebec City, Canada, cu 110 artiști în competiție, oradeanca Anca Lucian & vienezul Lucca Lucian au câștigat medalia de aur la categoria magie mentală cu o nouă versiune a numărului lor de citire a minții „The Mind-Reading Revolution”.

Succesul lor nu este o coincidență. Din 2015, cei doi magicieni s-au calificat la toate Campionatele Mondiale și Europene FISM, câștigând trei medalii de argint și două de aur în cinci competiții, devenind astfel mentaliștii cu cele mai multe medalii FISM din toate timpurile. În 2018 au obtinut prima medalie de argint pentru Romania la Campionatul Mondial de Magie din Busan, Coreea de Sud.

Înscenarea lor mistico-umoristică a unui clarvăzător etnic bazată pe moștenirea transilvăneană a Ancăi a convins juriul și a fost răsplătita cu ovații venite din partea a 2.000 de magicieni. Numărul lor de telepatie premiat la Campionatul Mondial este jucat în engleză, germană, română, franceză și italiană, ceea ce reprezinta o altă calitate unică a muncii lor.

„Suntem încântați că deceniul nostru de muncă a fost recunoscut din nou. Câștigarea medaliei de aur este pur și simplu un vis incredibil devenit realitate!” au spus cei doi artiști când s-au întors acasă la copiii lor în Austria, pe 1 august.

Devreme ce demonstrațiile lor de citire a minții, predicție și clarviziune sunt atât de incredibile chiar și pentru alți magicieni, Anca si Lucca și-au reînnoit angajamentul legal de 1 milion de dolari la acest Campionat Mondial de Magie. Anca & Lucca nu folosesc niciodată pre-aranjamente, asistenți secreti sau dispozitive electronice pentru spectacolele lor, denumindu-și spectacolele „magie mentală unplugged”.

Alături de realizările lor, istoriile lor personale sunt la fel de fascinante și i-au ajutat să-și dezvolte talentul artistic: în timp ce vienezul Lucca a fost un adevarat perfecționist în depășirea limitelor magiei mentale în ultimii 25 de ani, românca Anca și-a schimbat complet viața după ce s-a îndrăgostit de Lucca în 2011 și în cele din urmă a renunțat la cariera ei corporativă pentru a deveni magician profesionist.

Înainte de magie, oradeanca Anca dansa de la vârsta de 6 ani și a considerat o cariera politică sau corporativă după ce a primit, la vârsta de 18 ani, o scrisoare măgulitoare de la doctorul Henry Kissinger pentru remarcile ei corective la cartea lui „Diplomația”, în timp ce studia o dublă specializare în Relații Internaționale și Administrarea Afacerilor. Anca a devenit în cele din urmă consultant in afaceri, în timp ce în privat a continuat să faca dans sportiv de performanta, pasiunea ei de-a lungul vieții.

Vienezul Lucca, un artist și un filozof in sufletul sau, a fost întotdeaunadeterminat să creeze numere de magie incredibile, fiind în același timp pasionat de politica. Întrucât atât Anca, cât și Lucca sunt apărători aprinși ai drepturilor omului, interesați în special de emanciparea femeilor, s-au atras astfel unul pe celalalt și au creat un nou tărâm în magie în care femeia nu mai este asistenta maestrului. Prin magia mentală, Anca si-a găsit în sfârșit un punct de focalizare pentru toate interesele ei.

Povestea lor de dragoste și călătoria către cariera comuna sunt temele centrale ale cărții lui Lucca „Arta uimirii” și ale spectacolului lor de teatru „The Mind-Reading Revolution”, pe care intenționează să il aducă în turnee pentru publicul european. Întrebată cum se simte după ce a câștigat titlul de campion mondial in magie mentală, Anca a răspuns în glumă „Recunoscătoare și fericită, dar am un singur regret – mi-aș fi dorit să fi avut șansa să dansez un tango cu Papa Francisc, un pasionat de tango însuși, pentru că era la câțiva metri distanță de Centrul de Congrese unde a avut loc Campionatul Mondial de Magie în orașul Quebec.”

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava