Concert pascal
MOPAN Suceava

Consiliul Local al municipiuluiu Suceava va aproba în ședința din această săptămână noile tarifele de vizionare a filmelor la cinematografele Modern” și ”Arta” din Ițcani. Astfel, biletul întreg pentru un film artistic va fi de 15 lei în timp ce pentru unul de animație de 10 lei. Biletul redus va fi de 13 respectiv 8 lei.

Pentru filmele 3D prețurile vor fi de 18 lei pentru filmul artistic și de 12 lei pentru unul de animație. În cazul distrugerii  sau  deteriorarii  unei  perechi  de ochelari  3D se va  recupera con travaloarca de 200 lei , iar in cazul refuzului persoanei care a înfaptuit prejudiciul de a achita aceasta suma, i se va aplica o amenda cuprinsa intre 500 – 1000 lei. Proiectiile cinematografice vor avea loc pentru minim 10 bilete vandute/spectacol  iar în cazul în care nu se întrunește numarul respectiv de bilete, se va restitui contravaloarea aferenta tarifului perccput. Tarifele nu au mai fost modificate din anul 2015.

Noile tarife la cinematografele ”Modern” și ”Arta”: 15 lei pentru un film artistic și 10 lei pentru unul de animație. Un film 3D va costa 18 lei, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava