MOPAN Suceava

Bine-cunoscuta femeie de afaceri Nora Seroussi, care a avut mereu acces la lumea fascinantă a filmului, la cel mai înalt nivel, mărturiseşte că a avut emoţii extraordinare la o recentă premieră ce a avut loc în Italia.

Cu această ocazie ea l-a întâlnit pe Sanctitatea Sa, Papa Francisc.

La invitația regizorului Evgeny Afineevsky, care a fost nominalizat la Oscar, Nora Seroussi și fiul ei Joseph au avut nu numai plăcerea de a participa la premiera filmului “Francisco”, ci și onoarea de  a primi binecuvântarea Preasfințitului Papa Francisc.

Nora declară la întoarcerea în România: „A fost experiența vieţii noastre, alături de prietena noastră Bonnie Abaunza, producătoarea executivă a filmului “Francisco”. Suntem atât de norocoși și de recunoscători pentru aşa o șansă uluitoare”. Tot ea adaugă: „Am fost încântată să ii îmbrac, la acest eveniment important, în costumele noastre, pe Evgeny Afineevsky si pe fiul meu Joseph.  Tatăl meu ar fi atât de încântat să-și vadă nepotul îmbrăcat în smoching. Cu această ocazie vreau să anunţ noua colecţie Seroussi dedicată și bărbaţilor tineri și trendy, o colecţie special concepută in registrul smart casual, pentru un look rafinat de zi cu zi”.

Colecția Seroussi este deja prezentă în magazine.

Sursă foto: Vatican Media

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava