• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Inițiativa Comisiei Europene de a stimula investițiile în obiective de infrastructură locale prin crearea unui cadru coerent și bine reglementat ar trebui pusă în aplicare cât mai rapid, pentru a sprijini activ comunitățile locale, a susținut eurodeputata ALDE Norica Nicolai, membră supleantă a Comisiei pentru afaceri economice și monetare, în cadrul sesiunii plenare de la Strasbourg în care s-a dezbătut raportul Lamassoure privind fondurile europene de investiții pe termen lung.

Documentul votat de Parlamentul European reglementează aspectele tehnice privind eligibilitatea celor ce vor accesa aceste fonduri, dar și condițiile de participare ale investitorilor. „Acest raport este binevenit, cu o condiție: aceea de a fi implementat cât mai rapid de către Comisia Europeană. În mod sigur, Banca Europeană de Investiții va pune la dispoziția statelor membre resursele pe care le are, dar este nevoie, după părerea mea, și de alte resurse pentru ca fondul să devină efectiv și viabil. Pentru ca acesta să se adapteze realităților economice, el va trebui să se adreseze micilor comunități, acolo unde văd un potențial foarte mare de sprijin în sensul creșterii, dezvoltării și creării de locuri de muncă”, a arătat Norica Nicolai, exprimându-și susținerea pentru acest proiect.

Comisia Europeană a lansat în anul 2013, cu garanție din partea BERD, un plan de atragere de fonduri private sau publice prin care investitorii urmează să își blocheze banii în active pe termen lung, în proiecte adresate comunităților locale, în schimbul unui venit constant. Fondurile de investiții pe termen lung (FEITL) vor fi disponibile tuturor tipurilor de investitori din Europa, iar banii vor fi îndreptați către finanțarea de proiecte de infrastructură, de transport și de energie durabilă.

Textul complet al documentului votat de eurodeputați poate fi vizualizat aici:

http://www.europarl.europa.eu/sides/getDoc.do?type=REPORT&reference=A8-2015-0021&language=RO

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava