• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Consiliul Judeţean majorează norma zilnică de hrană pentru salvatorii montani angajaţi ai Serviciului Public Salvamont dar şi pentru cei voluntari pe perioada participării la activităţile de patrulare şi de salvare în munţi, constând în căutarea, acordarea primului ajutor şi transportul accidentatului. Totodată introduce norma de hrană diferenţiată pentru acţiunile la nivel judeţean şi pentru cele la nivel interjudeţean sau zonal.

Astfel pentru salvatorii montani încadraţi la Serviciul Public Salvamont cu contract individual de muncă cu normă întreagă de 8 ore pe zi norma zilnică de hrană creşte de la 40 la 50 de lei iar pentru cei încadraţi cu jumătate de normă de 4 ore pe zi de la 20 la 25 de lei. Asta pentru intervenţiile la nivel judeţean. Pentru acţiunile interjudeţene sau zonale se introduce norma de hrană de 60 de lei pe zi pentru salvatorii montani cu contract de 8 ore respectiv 30 de lei pe zi pentru cei cu contract de 4 ore.

Norma de hrană în cazul salvatorilor montani voluntari pentru un număr de 96 de zile pe an creşte de la 40 de lei la 50 de lei pe zi pentru acţiunile la nivel judeţean. Pentru intervenţiile interjudeţene sau zonale se introduce norma de hrană de 60 de lei pe zi. La stabilirea acestei indemnizaţii de hrană echivalentă cu baremul de hrană al sportivilor de performanţă s-a avut în vedere în primul rând volumul mare de activitate desfăşurată de Serviciul Public Salvamont pentru prevenirea accidentelor montane şi de salvare montană în masivele muntoase de pe raza judeţului Suceava precum şi acţiunile de colaborare cu formaţiile Salvamont de pe raza judeţelor Bistriţa, Mureş, Harghita, Neamţ şi Maramureş.

Norma de hrană va fi aprobată în şedinţa de astăzi a deliberativului judeţean şi va intra în vigoare de la 1 ianuarie. Consiliul Judeţean Suceava are încheiate contracte de voluntariat cu 10 salvatori montani atestaţi care vor fi prelungite până în decembrie 2017.
 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava