• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Asociația Județeană de Fotbal Suceava încearcă și reușește să își asocieze numele cu parteneri puternici din mediul privat, care s-au oferit să susțină activitatea fotbalistică județeană pe diferite paliere, într-un moment în care nu doar fotbalul, ci întreg sportul românesc suferă din cauza neajunsurilor financiare.
Astfel, după Inter Conti, Railex, Romfour, Florconstruct, Ramiro și Ayan Construct, care au devenit sponsori principali ai Ligii a IV-a, Cupei României, Ligii a V-a, Campionatelor de juniori Under 15, Under 13 și ai Turneului de futsal, președintele AJF Suceava, Ciprian Anton, a izbutit să semneze un nou parteneriat cu o firmă suceveană de succes, care administrează Restaurantul Vivendi.

În urma acestui protocol semnat în prezenţa lui Gabriel Clim, reprezentantul respectivei societăţi comerciale, competiția în care sunt angrenați cei mai mici fotbaliști din județ va purta titulatura Campionatul Județean Under 11 „Vivendi”.

„Mulţumim domnului Gabriel Clim pentru că a venit alături de noi. De asemenea, suntem bucuroşi că familia fotbalului sucevean a mai câştigat un partener și astfel fiecare competiție organizată de Asociația Județeană de Fotbal a ajunsă să aibă câte un sponsor principal”, a declarat Ciprian Anton, președintele AJF Suceava.

Referitor de Gabriel Clim, trebuie precizat că acesta nu este deloc străin de fotbalul sucevean, de numele lui legându-se ascensiunea grupării Rapid CFR Suceava din Liga a V-a până în eșalonul secund.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava