Concert pascal
MOPAN Suceava

Asociația Județeană de Fotbal Suceava încearcă și reușește să își asocieze numele cu parteneri puternici din mediul privat, care s-au oferit să susțină activitatea fotbalistică județeană pe diferite paliere, într-un moment în care nu doar fotbalul, ci întreg sportul românesc suferă din cauza neajunsurilor financiare.
Astfel, după Inter Conti, Railex, Romfour, Florconstruct, Ramiro și Ayan Construct, care au devenit sponsori principali ai Ligii a IV-a, Cupei României, Ligii a V-a, Campionatelor de juniori Under 15, Under 13 și ai Turneului de futsal, președintele AJF Suceava, Ciprian Anton, a izbutit să semneze un nou parteneriat cu o firmă suceveană de succes, care administrează Restaurantul Vivendi.

În urma acestui protocol semnat în prezenţa lui Gabriel Clim, reprezentantul respectivei societăţi comerciale, competiția în care sunt angrenați cei mai mici fotbaliști din județ va purta titulatura Campionatul Județean Under 11 „Vivendi”.

„Mulţumim domnului Gabriel Clim pentru că a venit alături de noi. De asemenea, suntem bucuroşi că familia fotbalului sucevean a mai câştigat un partener și astfel fiecare competiție organizată de Asociația Județeană de Fotbal a ajunsă să aibă câte un sponsor principal”, a declarat Ciprian Anton, președintele AJF Suceava.

Referitor de Gabriel Clim, trebuie precizat că acesta nu este deloc străin de fotbalul sucevean, de numele lui legându-se ascensiunea grupării Rapid CFR Suceava din Liga a V-a până în eșalonul secund.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava