Concert pascal
MOPAN Suceava

La sfârşitul săptămânii trecute la Belgrad (Serbia) a avut loc Campionatul Balcanic de Seniori la Atletism, competiţie la care a participat şi sportivul Dorin Andrei Rusu de la CSM Dorna vatra Dornei. În proba de 1.500 metri, sportivul pregătit de antrenorul Cristian Prâsneac, a reuşit sa sosească al patrulea şi să stabilească un nou recordul naţional indoor la categoria juniori 1 cu timpul de 3 minute, 48 secunde şi 13 sutimi.

„Mă bucură această performanţă remarcabilă care vine după ce în data de 12 februarie sportivul nostru a devenit Campion Balcanic de juniori 1 la Istanbul în Turcia şi mai apoi, la Bucureşti a devenit Campion Naţional de Seniori şi Tineret în probele de 1.500 şi 3.000 de metri. Sunt rezultate deosebite care merită menţionate în condiţiile în care la Vatra-Dornei nu există sală de atletism sau stadion cu pista de atletism. Următoarea competiţie a sportivului dornean Dorin Andrei Rusu este Campionatul Mondial de Cros care va avea loc în data de 26 Martie în localitatea Kampala din Uganda” a declarat Cristian Prâsneac antrenor la CSM Dorna Vatra Dornei.

Nou record naţional de juniori în proba de 1.500 de metri stabilit de Dorin Andrei Rusu, 1.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 1.0/10 (1 vote cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava