Prefectul judeţului Suceava, Florin Sinescu, a anunţat că începând de vineri funcţionează noul sistem de iluminat de pe poarta tradiţională de la intrarea în judeţ, din comuna Drăguşeni, de pe DN 2. Sinescu a spus că vechile becuri au fost înlocuite în totalitate cu un sistem de iluminat cu leduri. „Pentru că erau probleme legate de iluminatul acelei porţi, s-a reuşit montarea unor echipamente cu leduri, astfel încât s-a redus şi consumul de energie electrică. Este un element important de la intrarea în judeţ, şi este important să avem o imagine bună de întâmpinare pentru turişti”, a precizat Florin Sinescu. Pe poarta de intrare în judeţ de la Drăguşeni este scris „Suceava, ţinut al mănăstirilor” şi îndemnul „Hai în Bucovina!”.

Nou sistem de iluminat pe poarta tradiţională de la intrarea în judeţ, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Administraţie
  • http://SiteWeb... Zizi APOSTOL

    da ce treaba ai tu , prefectul cu becurile din judet?In loc sa-ti vezi de treburile tale de prefect , ii faci treaba lui Nechifor?Lasa-l Sinescule sa munceasca si el nitel ca i-a crescut prea tare gusa si burta!
    In sfarsit ati inlocuit becurile , ce motiv de lauda, ce realizari marete!
    Adevarul e ca nici nu puteti inlocui becurile la ceea ce a facut Flutur , baieti!Dar daca aveati de facut poarta de intrare , cat timp va lua , lenesilor?Rusine sa va fie!

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Karls Jobs 2018
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava