Concert pascal
MOPAN Suceava

Noua carte a cântăreței Lady GaGa, scrisă împreună cu mama sa, Cyntia, ‘Channel Kindness’, este inspirată de problemele mentale pe care artista le-a avut în copilările.

Autoarea hit-ului ‘Rain On Me’ și mama sa, Cyntia Germanotta, au colaborat la ‘Channel Kindnes’’ – o colecție de 51 de povești despre bunătate spuse de tineri din toată lumea. Cele două au spus că la baza volumului stau problemele mintale cu care s-a confruntat Lady Gaga în anii de școală.

Cântăreața a povestit pentru revista PEOPLE, potrivit contactmusic.com: „Nu am știut cum să mă apăr și să mă exprim fără mă simt rușinată.”

Cyntia a mărturisit că se simte „oribil” că nu a putut să își sprijine fiica și dă vina pe diferența dintre generații și problemele de comunicare pe care le avea la acea vreme. „Exista acea rușine și nu putea să îmi spună toate sentimentele care o încercau. Și mă simt oribil din cauza asta. Eu am fost crescută diferit – am fost învățată că trebuie să fii puternic și că nu trebuie să vorbești despre sentimentele tale. Nu am înțeles mereu diferențele dintre un comportament adolescentin și o problemă adevărată.”, a explicat aceasta, conform sursei citate.

Gaga speră că noua sa carte va inspira pe cei din jur. „Când eram mai tânără și aveam probleme mentale, mama nu știa să comunice cu mine despre asta. Am găsit un mod de a aduce bunătate și blândețe în viețile noastre, asta ne-a salvat relația. (…) Sunt foarte recunoscătoare că acum mama își face timp pentru mine pentru a vorbi despre cum mă simt. Și datorită acestui lucru, avem o relație sănătoasă și foarte frumoasă.”, a mai spus cântăreața în vârstă de 34 de ani, potrivit ContactMusic.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava