MOPAN Suceava
Galerie foto58 poze în acest set

Nouă familii care au împlinit 50 de ani de căsătorie și cinci tineri cu rezultate deosebite la învățătură din Adâncata au fost premiați de Primărie și Consiliul Local. Evenimentul a avut loc miercuri, 15 august, de Zilele Comunei Adâncata, pe scena special amenajată pe stadionul din localitate premiile fiind înmânate de primarul Viorel Cucu.

Viorel Cucu: ”Acești tineri fac cinste comunei și ne mândrim cu ei”

Cei cinci tineri sunt: Alucăi Mihaela- proaspătă studentă a Academiei tehnice militare Ferdinand I din București, Anton Bianca Elena- cu rezultate deosebite la olimpiadele județene de educație tehnologică, cultură civică și la concursurile județene de matematică, Atănăsoaie Andreea Alexandra- care a terminat școala din Adâncata cu media 10 și a avut rezultate extraordinare la olimpiadele județene de religie, cultură civică și la concursurile județene de matematică, Pintilie Alexandru Mihail- rezultate deosebite la olimpiada județeană de educație tehnologică și la concursurile județene de matematică și subofițerul Țabrea Marian- pentru sprijinul civic în apărarea semenilor fiind premiat și de ministrul de interne. ”Acești tineri fac cinste comunei și ne mândrim cu ei. Le urez viață lungă și fericită presărată cu succese deosebite și să nu uite că s-au născut în Adâncata. Îi așteptăm cu drag și pe alți copii să-i premiem pentru rezultate deosebite la învățătură pentru că menirea noastră este să-i susținem și să-i încurajăm. Felicit părinții care i-au crescut și educat dar și pe cei care i-au format, profesori, educatori”, a spus Viorel Cucu.

Primarul despre cuplurile de aur: ”Merită să-i cinstim și să-i prețuim și să luăm învățătură de la ei”

Cele nouă cupluri de aur omagiate de Ziua Comunei Adâncata sunt: Alucăi Dumitru și Eugenia, Alucăi Mircea și Ileana, Balan Vasile și Aurica, Giurca Gheorghe și Maria, Giurca Viorel și Maria, Șutu Gheorghe și Ileana, Grig Ioan și Cornelia, Ușman Gheorghe și Maria, Șutu Dumitru și Viorica. ”Sunt exemple demne de urmat care aduc cinste și onoare comunei noastre. Îi așteptăm și la 75 de ani de căsătorie să-i omagiem poate pe o scenă mai mare și nu mă grăbesc la 100 de ani pentru că o luăm pas cu pas. Merită să-i cinstim și să-i prețuim și să luăm învățătură de la ei. Mă plec în fața lor și le urez viață lungă și fericită”, a spus primarul. Atât cuplurile de aur cât și tinerii merituoși au primit flori, cadouri și premii în bani. De asemenea, Primăria și Consiliul Local le-a oferit o masă festivă nu înainte însă ca la biserica veche din localitate să fie oficiată o slujbă de binecuvântare.

Program artistic bogat

Viorel Cucu a ținut să le mulțumească celor prezenți la aceste momente emoționate unii veniți acasă ”de peste mări și țări” precum și preoților din comună pentru că sunt permanent alături de comunitate. Ziua Comunei Adâncata au inclus și Festivalul Folcloric ”Satule de sub pădure”.  Pe scenă au evoluat Călin Brăteanu și Ansamblul ”Arcanul” USV, Manuela Pentiuc, Ciprian Petroaie, Sorin  Filip, Dana Dăncilă, Gheorghe Finiș, Laura Apăvăloaie, Andreea Ichim, Ansamblul Balada Humorului, Talpalariu Silviu Cristian, Talpalariu Bianca Denisa. Invitat special este formația Extrem Group. Spectacolul a fost prezentat de Miruna Damian.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava