• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Nouă elevi suceveni au obţinut calificarea la faza naţională a Olimpiadei de Chimie. Asta, în urma etapei judeţene care a avut loc, în data de 23 februarie, la Colegiul Tehnic de Industrie Alimentară. La concurs au participat 58 de elevi din clasele VIII-XII. Şeful Inspectoratului Şcolar, profesorul Gheorghe Lazăr, a comunicat că la faza naţională s-au calificat Adelina Gabriela Pricopaş, elevă în clasa a VIII-a la Şcoala Gimnazială „Ion Creangă” din Suceava, Iulia Georgiana Talpalariu, elevă în clasa a IX-a la Colegiul Naţional „Ştefan cel Mare” şi elevii de clasa a X-a Vitalie Lungu, de la Liceul Teoretic „Ion Luca” din Vatra Dornei, Vlad Morhan, de la „Ştefan” şi Darius-Matei Caleniuc, de la Colegiul Naţional „Nicu Gane” din Fălticeni. De asemenea, au obţinut calificarea elevii de clasa a XI-a Patricia Demetria Popovici şi Andrada Monoranu, de la „Ştefan”, respectiv, „Nicu Gane”, şi elevii de clasa a XII-a Regado Goncalo Araujo, de la „Ştefan” şi Alexandru Silvestru Big, de la Colegiul „Alexandru cel Bun” din Gura Humorului. Profesorul Lazăr a menţionat că, în 2013, Goncalo Araujo a fost medaliat cu bronz la Olimpiada de Ştiinţe pentru Juniori, iar anul trecut Alexandru Big a făcut parte anul trecut din lotul naţional lărgit de chimie.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Educaţie
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava