Concert pascal
MOPAN Suceava

Primarul de Berchișești, Violeta Țăran, anunță recepționarea unuia dintre obiectivele de investiții vitale pentru comună, respectiv ”Construire grădiniță cu program normal în localitatea Berchișești”. ”În peroada următoare, vom proceda la achiziționarea mobilierului necesar desfășurării în condiții moderne și atractive a activităților școlar-educative”, a precizat primarul.

Proiectul a fost finanțat prin Programul Național de Dezvoltare Locală, investiția fiind materializată în construirea unui corp nou de clădire pentru grădinița cu program normal din localitate, care dispune de patru săli de grupă, a câte 25 de copii fiecare, precum și spațiile conexe aferente bunei desfășurări a proceselor educaționale.

”După cum i-am obișnuit și până acum pe locuitorii din Berchișești, comuna noastră are viitor, investițiile efectuate în învățământ fiind primordiale pentru administrația publică locală.

Sunt convinsă că noua grădiniță, de care aveam mare nevoie în comuna noastră, va fi operațională în cel mai scurt timp posibil, astfel încât micuții să se poată bucura de cele mai bune condiții de creștere și învățare armonioasă, în cele mai bune condiții.  Mulțumesc constructorilor, colegilor din Primărie și Consiliul Local, precum și tuturor celor care au contribuit la reușita acestui nou obiectiv investiţional de prim rang în comuna Berchișești”, a declarat Violeta Țăran.

Noua grădiniță din Berchișești a fost recepționată oficial. Primarul Violeta Țăran: ”Comuna noastră are viitor, investițiile efectuate în învățământ fiind primordiale pentru administrația publică locală” (FOTO), 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava