MOPAN Suceava

Noua grupare Foresta, fostă Rapid CFR Suceava, a efectuat primul transfer sub noua titulatură. Oficialii clubului s-au înţeles cu atacantul Bogdan Rusu, care şi-a dat acordul pentru a evolua în sezonul viitor pentru echipa suceveană, care trage speranţe că va evolua şi în sezonul viitor în Liga a II-a, după ce formaţii precum Petrolul Ploieşti, FCM Baia Mare sau ACS Berceni sunt în imposibilitatea de a se înscrie în campionat, iar Federaţia Română de Fotbal a trimis deja o înştiinţare la club, prin care anunţă că până la sfârşitul săptămânii viitoare va sosi în Bucovina o delegaţie oficială, cu scopul de a omologa stadionul Areni pentru eşalonul al doilea.

Bogdan Rusu este un fotbalist în vârstă de 26 de ani peste nivelul eşalonului secund, care a mai evoluat pentru formaţiile Farul Constanţa, Astra Giurgiu, CF Brăila, SC Bacău şi FC Braşov.

Cu alţi doi jucători, este vorba de atacantul Marius Matei, fost golgeter al echipei sucevene în urmă cu un sezon şi jumătate, şi mijlocaşul Răzvan Avram, ex-Gaz Metan Mediaş şi FC Braşov, există în acest moment doar înţelegeri verbale, aceştia fiind aşteptaţi luni la reunirea lotului pentru a semna noile contracte de joc cu Foresta. La prima şedinţă de pregătire sunt aşteptaţi şi o serie de fotbalişti suceveni care au mai evoluat în trecutul nu foarte îndepărtat pe Areni, precum Cornel Căinari, Andrei Cerlincă, Constantin Ferariu sau Vlad Stănescu.

Până atunci, sucevenii speră să rezolve şi problema noului antrenor principal. În pole position pentru a ocupa funcţia de şef al băncii tehnice este fostul internaţional Adrian Iencsi, posesor al licenţei UEFA PRO, însă mai există şi alte două variante de rezervă.

De asemenea, oficialii clubului speră ca din noul proiect, la care sunt invitaţi să adere şi alţi oameni potenţi financiar din judeţul Suceava, să facă parte şi Dorin Goian. Fostului mare internaţional român i s-a propus postul de preşedinte executiv, iar numirea sa în fruntea clubului ar reprezenta un plus enorm la capitolul profesionalism şi imagine, dar şi garanţia că această nouă încercare de revitalizare a fotbalului sucevean poate fi încununată de succes. Ar fi şi timpul să se întâmple aşa, pentru că numeroşii iubitori ai fotbalului suceveni merită o echipă cu care să se identifice, prestatoare de fotbal de calitate.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava