Concert pascal
MOPAN Suceava

Nouă persoane, dintre care trei minori, au ajuns în noaptea de miercuri spre joi la Unitatea de Primire a Urgenţelor Suceava după ce au fost la o piscină din municipiul Suceava, din cartierul Burdujeni. Potrivit unei informări pe care Direcţia de Sănătate Publică a transmis-o Prefecturii Suceava, din raportul UPU – SMURD Suceava reiese că este vorba de nouă persoane cu vârste între 12 şi 44 de ani. Cei trei minori au fost internaţi pentru supraveghere în secţia de pediatrie, iar restul pacienţilor au fost monitorizaţi în Unitatea de Primire a Urgenţelor. Pacienţii au fost diagnosticaţi cu reacţie alergică la clor/observaţie intoxicaţie cu clor.
După prezentarea la UPU Suceava, cei şase adulţi au plecat acasă cu recomandări medicale, iar minorii au rămas sub supraveghere în secţia de pediatrie.
Din informaţiile obţinute, 16 persoane au fost miercuri seara la piscina din Burdujeni, declarând ulterior că au simţit un miros pronunţat de clor, însă au fost asiguraţi de personalul de serviciu că nu sunt probleme în ceea ce priveşte calitatea apei din piscină.
De precizat că o echipă de inspectori ai DSP s-au au prelevat probe de apă din piscină pentru anchetă.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava