Concert pascal
MOPAN Suceava

Universitatea „Ștefan cel Mare” din Suceava a transmis că 25 iunie 2020 rămîne o zi istorică pentru USV, deoarece la acea dată, Consiliul Agenției Române de Asigurare a Calității în Învățămîntul Superior-ARACIS a decis funcționarea a 7 noi programe de studii, 5 de licență și 2 de masterat. Universitatea suceveană menționează că noile programe aparțin mai multor facultăți ale USV.

Astfel, în domeniul Științe inginerești, viitorii studenți vor putea opta în sesiunea din această vară și pentru următoarele programe: „Echipamente și sisteme medicale”- licență, autorizat să funcționeze cu 60 de studenți, „Echipamente și sisteme de comandă și control pentru autovehicule”- licență, 50 de studenți, „Științe gastronomice”- licență, 50 de studenți, „Energetică și tehnologii informatice”, licență, 60 de studenți și „Securitate cibernetică”-masterat profesional.

În domeniul Științe socio-umane, programele nou apărute în oferta USV sînt: „Resurse umane”- licență, 50 de studenți și „Globalizare și diplomație economică”- master profesional. Anterior, au fost autorizate să funcționeze alte două programe: „Media digitală”, în cadrul Facultății de Litere și Științe ale Comunicării, și programul de masterat „Drept penal și criminalistică”, în cadrul Facultății de Drept și Științe Administrative.

USV estimează că, în sesiunea de admitere din septembrie, oferta educațională se va îmbogăți cu programele de licență „Tehnică dentară”, în domeniul Sănătate și „Autovehicule rutiere”, în domeniul Științe Inginerești, precum și cu programul de masterat „Nutriție și recuperare medicală”, în domeniul Sănătate. Detalii legate de oferta educațională a universității sucevene puteți obține accesînd pagina de internet www.admitere.usv.ro

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Educaţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava