• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Cu ocazia inaugurării cursei ariene Suceava – Memmingen, preşedintele Consiliului Judetean Suceava, Gheorghe Flutur, le-a spus oaspeţilor de la Schwaben şi Cernăuţi că la toamnă doreşte să organizaze un forum economic la aeroport. Un forum la care să invite oameni de afaceri germani, pentru a le prezenta noul parc industrial de la aeroport şi oportunităţile de afaceri, şi reprezentanţi ai agenţiilor de turism, pentru a-i invita la o excursie prin judeţ. Preşedintele regiunii Cernăuţi, Ion Muntean, a spus că este o idee bună. La inaugurarea cursei aeriene de astăzi a fot prezentă şi o delegaţie din regiunea Schwaben, condusă de fostul preşedinte Jurgen Reichert.

Noua rută aeriană Suceava-Memmingen l-a determinat pe Flutur să propună organizarea unui Forum Economic la Suceava la care să participe investitori germani, 9.5 out of 10 based on 2 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 9.5/10 (2 votes cast)
Administraţie
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava