Concert pascal
MOPAN Suceava

Luni, 26 aprilie, a fost inaugurată noua secție de pediatrie a Spitalului Municipal ”Sfinții doctori Cosma și Damian” din Rădăuți amenajată la etajul V, etaj nou construit prin supraetajarea corpurilor A,B și C ale spitalului. Inaugurarea s-a făcut în prezența primarului Bogdan Andrei Loghin și a managerului unității spitalicești, Romeo Negruț. Loghin a constatat că noua secție de pediatrie este una modernă, dotată cu tehnică medicală de ultimă generație și care respectă toate normele europene ale anului 2021. El a ținut să precizeze că investiția care a costat aproape 16 milioane de lei s-a realizat cu finanțare de la Compania Națională de Investiții și a fost executată de compania General Construct. Primarul a ținut să mulțumească Guvernului dar și constructorului pentru calitatea lucrărilor precizând că secția va deveni funcțională începând cu data de 4 mai.  ”Eu cred că 1.865 de metri pătrați de construcție cu 30 de paturi pentru pacienți și 22 pentru însoțitori este un lucru foarte bun pentru Spitalul Municipal. Lucrările sunt de calitate și după cum se vede secția arată impecabil. Ne bucurăm de toată colaborarea și faptul că 16 milioane de lei au fost investiți în acest fel la Spitalul Municipal este un lucru extraordinar. Mulțumim Guvernului, CNI-ului, mulțumim tuturor pentru implicare și continuăm dezvoltarea și în viitor”, a declarat Loghin.

Investiții noi la orizont în Spitalul Municipal Rădăuți

La rândul său managerul Spitalului Municipal Rădăuți, Romeo Negruț, a ținut să precizeze că investiția a fost realizată într-un an de zile și că din discuțiile cu medicii pediatri secția de la Rădăuți ”e mai modernă decât ce este la Suceava”. El a menționat că secția dispune de toate dotările necesare pentru asigurarea unui act medical de înaltă calitate. Romeo Negruț a mai arătat că investițiile în Spitalul Municipal Rădăuți nu se vor opri aici. ”Vom moderniza etajul 1, secția de chirurgie și ortopedie. Urmează blocul operator și nu în ultimul rând etajul 3, boli interne, care din 1984 este neschimbat. A rămas exact ca atunci. Încet, încet vom moderniza tot spitalul. Vom construi în spatele Spitalului Municipal un spital de boli infecțioase, de pneumologie, o construcție cu parter, două etaje și mansardă care se va realiza tot prin CNI”, a arătat Negruț.

Noua secție de pediatrie a Spitalului Municipal Rădăuți va deveni funcțională începând din 4 mai. Primarul Loghin: ”Secția arată impecabil”, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava