Concert pascal
MOPAN Suceava

Are talent cu carul, carismă, modestie, dar şi o poveste de viaţă lacrimogenă. Adică fix ingredientele necesare pentru emisiunile de talente, care atrag milioane de telespectatori. Pe 3 iunie, Laura Bretan (14 ani) a câştigat finala “Românii au talent” (PRO TV) şi premiul de 120.000 de euro, iar la preselecţiile din SUA, de la “America’s Got Talent”, a fost trimisă direct în semifinală, după ce solista Mel B a apăsat butonul auriu, amintește click.ro.

Dacă până mai ieri nimeni nu auzise de fetiţa cu voce de înger, acum nu mai puţin de nouă ţări o cheamă să susţină concerte sau să înregistreze albume, potrivit sursei citate. Despre începuturile timide ale micuţei, dar şi despre cum succesul i-a schimbat viaţa, a povestit profesoara ei de canto, Nicoleta Roman, într-un interviu pentru publicaţia locală “Graiul Maramureşului”. “Din primăvara anului trecut mă ocup de educaţia muzicală a Laurei, în special cea vocală. Lecţiile se desfăşoară în particular, ori la ea acasă, ori la mine (ambele sunt stabilite în Chicago). Despre Laura nu am decât cuvinte de laudă. Rar întâlneşti un copil atât de bine crescut, politicos, cu frică de Dumnezeu. În clipa în care începe să cânte, Laura se transpune, e capabilă să interpreteze cu uşurinţă orice arie, orice cântec.”, a povestit profesoara de canto pentru graiul.ro, conform click.ro.

Citește articolul complet pe: http://www.click.ro/vedete/romanesti/noua-tari-se-bat-pe-laura-bretan-castigatoarea-romanii-au-talent

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava