MOPAN Suceava

Nouă tineri suceveni au fost aleşi în Consiliul Naţional al Tinerilor Social Democraţi. Alegerile din organizaţia naţională a TSD au avut loc sâmbătă, la Braşov, în Consiliul Naţional fiind aleşi Alexandru Solcan, Ciprian Negruțu, Sava Alexandru, Fediuc Cătălin, Ionuț Brădățan, Mihoc Alexandru, Cozian Claudiu, Mandiuc Ondina și Mateiciuc Mihai.
La alegerile din TSD au participat 44 de delegați din partea Tineretului Social Democrat Suceava. Prezent la eveniment, președintele PSD, Victor Ponta, a mulțumit Tineretului Social Democrat pentru inițiativă și implicare după care a lansat  îndemnul de a avea  în vedere trei obiective semnificative.
„Anul 2012 a fost anul victoriei și vreau să vă mulțumesc dumneavoastră, vreau să fiți pregătiți pentru că la anul avem alegeri europarlamentare, avem alegeri prezidențiale. Vreau să vă rog să fiți la fel de prezenți și să aveți in vedere trei obiective: să fiți sprijin în campanii, să promovați oameni tineri pentru că puterea actuală a Partidului Social Democrat se bazează pe această generație, pe care am reușit să o promovăm pe funcții fie locale, fie parlamentare, fie guvernamentale, vorbesc aici de o generație în ansamblul ei. Un al treilea obiectiv este promovarea ideilor, care sunt destul de îndrăznețe în acest moment, trebuie să vă gândiți mai mult la relațiile internaționale, la comunicarea cu celelalte organizații de tineret ale altor formațiuni politice, trebuie să veniți cu idei care sunt considerate uneori prea avangardiste pe care partidul nu este pregătit să le promoveze, însă mai devreme sau mai târziu, tot se vor impune ca idei de progres pentru țară”, a declarat Victor Ponta.
De asemenea, ministrul Tineretului și Sportului, Nicolae Bănicioiu, a făcut bilanțul mandatului său de președinte al Tineretului Social Democrat, afirmând că „vă mulțumesc tuturor pentru încrederea și susținerea dumneavoastră pe care mi-ați acordat-o în toți acești ani! De când am preluat conducerea TSD, am avut ocazia să mă bucur de o echipă dinamică și unită, formată din tineri ambițioși, pregătiți pentru politica europeană. Am reușit să avem aici președinți de Consilii Județene, surpriza anului 2012 a venit de la tineri, Cătălin Ioan Nechifor – Președintele Consiliului Județean Suceava, Radu Moldovan – Președintele Consiliului Județean Bistrița Năsăud, Adrian Gâdea  – Președintele Consiliului Județean Teleorman și mulți, mulți alții. Cele mai bune rezultate le-au avut tinerii și la parlamentare.”
Potrivit purtătorului de cuvânt al PSD Suceava, Ioan Maftei, prin votul exprimat pentru Legea Voluntariatului, Fondurile europene – o soluție pentru tineri, Pregătirea Generației TSD 2016! și Ghidul meseriilor de viitor, Organizația Județeană a Tineretului Social Democrat Suceava și-a asumat datoria de a se implica în viața tinerilor, lupta împotriva constrângerilor sociale care îi împiedică pe tineri să se afirme și crearea unei comunități a egalității, libertății și diversității.
În cadrul Congresului TSD au avut loc alegeri pentru funcția de Președinte TSD care a fost ocupată cu unanimitate de voturi de către deputatul Mihai Sturzu.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava