MOPAN Suceava

Jason Mraz a spus că viitorul său album, ‘Know’, este bazat pe scrisorile de dragoste pe care i le-a trimis de-a lungul timpului soției sale, Christina Carano, cu care s-a căsătorit în 2015.

Autorul hit-ului ‘I’m Yours’ se pregătește de lansarea celui de-al șaselea album de studio al său, care vine la o distanță de patru ani de precedentul – ‘Yes!’. Noul disc va fi lansat pe 10 august.

Într-un interviu pentru Entertainment Tonight, muzicianul a spus, potrivit contactmusic.com: „Ultimul meu album s-a numit ‘Yes!’ și nu am putut rezista tentației de a-mi numi noul material discografic ‘No’. Dar vom privi partea frumoasă a lucrurilor, așa că este ‘Know’ – puterea stă în cunoaștere. Și, acesta chiar este un disc compus din scrisori de dragoste. Scrisori de dragoste pe care le-am scris, majoritatea, soției mele, dar și mie pentru a-mi reaminti că dragostea încă este răspunsul. Doar i-am cerut voie. I-am spus: ‘Iubito, asta este atât de drăguț. Pot încerca să le folosesc, ești ok cu asta?’ Iar într-un video, ea este un adevărat star. Nu știam în momentul în care se filma nunta noastră că materialul final va fi văzut de mai multe persoane, nu doar de familie și prieteni.”

Starul în vârstă de 41 de ani a mai spus, în cadrul aceluiași interviu, că este de părere că a fost extrem de norocos cu cariera sa de-a lungul anilor. „Da, sunt. Absolut. Norocul pe care îl am mă copleșește. Nu îmi vine să cred cât succes am avut, câtă dragoste am primit din partea prietenilor și a fanilor. Chiar și la începutul carierei mele, când nu aveam nimic, prietenii îmi erau alături – mă duceau la concerte cu mașina. Mă scoteau la cină. Mereu m-au susținut, iar asta mă face să mă simt extrem de recunoscător.”

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava