Concert pascal
MOPAN Suceava

Lily Allen a spus, într-un interviu recent, că noul ei album nu va fi unul despre maternitate.
Cântăreața în vârstă de 28 de ani, a mărturisit, potrivit showbizspy.com, că de când le are pe Ethel, 22 luni, și pe Marnie, opt luni, nu s-a schimbat în ceea ce privește muzica și că noul ei material discografic va fi tot plin cu melodii ce conțin observații sarcastice și cuvinte dure.
Artista a declarat, potrivit sursei citate: ”Nu este un album de genul ‘sunt mamă’. Este un disc ce conține piese care laudă femeile. Sunt acceași eu. Refrene bune, sunete frumoase – și asta e.”

Lily a mai spus că îi va fi destul de greu să jongleze cu cariera și ‘meseria’ de mămică, mai ales că în 2014 vrea să pornească într-un turneu de promovare a noului album, dar că se simte pregătită să se arunce din nou pe scena muzicală.
”Este greu.”, a adăugat cântăreața. ”Încerc mereu să găsesc o balanță, un echilibru. Tot timpul abia aștept să ajung acasă pentru a-mi pune la somn micuțele. Nu se întâmplă mereu, dar sunt binecuvântată să pot face ceea ce-mi place. Am nevoie să merg într-o vacanță înainte de următorii ani de muncă ce urmează. Am nevoie să petrec cât mai mult timp cu fetițele mele și cu soțul meu și să-mi pun ordine în gânduri. Abia aștept, dar sunt emoționată.”, a mai spus Lily Allen.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

ShowbizSpy
Showbiz Spy is the most exciting, star-spangled, up-to-date blog on the net when it comes to all things celeb. We know what they don’t want you to know. And we’re not afraid to tell you all about it.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava