Ansamblul Ciprian Porumbescu - 65 ani aniversar

Taylor Swift a terminat lucrul la noul său album, al șaptelea din carieră, informează contactmusic.com.

Autoarea hit-ului ‘ME!’ a spus că noul material discografic este gata și că ar schimba ‘tracklistul’ doar dacă ar scrie vreun cântec și mai bun decât cele incluse deja.

Ea a spus în emisiunea lui Ellen DeGeneres, potrivit sursei citate: „Da, este gata. Doar dacă aș scrie vreun cântec și mai bun decât cele incluse, aș schimba ceva.

Cântăreața în vârstă de 29 de ani a spus, într-un interviu anterior, că a încercat să nu aibă așteptări pentru acest noul album, în momentul în care a pășit în studioul de înregistrări. „Încerc să nu pun presiune asupra mea cu acest nou album, să am vreo așteptare. Am început să scriu atât de mult, încât am știut imediat că va fi mult mai mare. Este foarte mult din foarte mult pe acest album. Încerc să transmit mesaje pline de emoție. Nu vreau să fie doar despre ceva anume. Vor fi cântece vesele, dar și foarte triste. Sunt câteva cântece foarte, foarte, foarte triste, dar nu până în punctul în care ar trebui să vă îngrijorați pentru mine.”, a spus Taylor Swift când s-a apucat de noul disc, conform aceleași surse.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava